Stravovací provozy – oblast zdravotnictví

V oblasti nemocničních stravovacích provozů si klademe za cíl najít vhodné řešení pro kvalitní a bezpečnou přípravu a distribuci stravy jak pro pacienty, tak i pro zaměstnance.

Základem je dodržení dietního systému stravování a všech hygienických předpisů a požadavků HACCP, tedy systému pro zavedení a sledování kritických bodů výrobního (distribučního) procesu. Je nutné odhalit veškerá specifika konkrétního provozu a navrhnout systém, který nejlépe vyhovuje místním podmínkám. Jednou z nejdůležitějších částí je správná dimenze potřebných prostor, v případě použití tabletových systémů i vyřešení komunikačních cest, jak v prostoru kuchyně, tak v návaznosti na celý objekt nemocnice. K základním rozhodnutím patří i zda aplikovat systém „Cook & Serve“ či „Cook & Chill“ neboli „Uvařit a podávat“ či „Uvařit a zchladit“.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vás osobně navštívíme a vyjdeme vstříc všem Vašim požadavkům.